Telefoonnummer 06 47 02 64 06 | info@thebalancelab.nl

Reviews van onze klanten

Fijn om op mijn persoonlijke wensen een afgestemde training te krijgen.

Sinds een aantal maanden krijg ik training van Valery. Ze is zeer professioneel en geeft me het juiste advies mbt beweging en voeding. Fijn om op mijn persoonlijke wensen een afgestemde training te krijgen. Ook varieert de lokatie waarbij deze afgestemd wordt op de oefeningen die we gaan doen. Dat houdt het ook iedere week weer leuk!

Nadja Smits

Mijn leven in vele opzichten is verbeterd!

Na een jaar te hebben getraind met Valéry durf ik te zeggen dat mijn leven in vele opzichten is verbeterd. Het meest verbazend vind ik dat ik het ook echt leuk vind om bezig te zijn met voeding en bewegen.

Mijn doel in januari 2018 was om in de zomer van 2018 een bikiniproof lichaam te hebben. In het begin ging het moeizaam: ik was wel gaan sporten en voelde me energieker, maar de lichamelijke voordelen bleven beperkt. Valéry heeft toen een kritische blik geworpen op mijn voedingspatroon en het bleek dat ik bijna het dubbele at van wat is aanbevolen.

Op het moment dat ik beter op mijn voeding ging letten was mijn bikinidoel snel behaald. Ik vind het fijn dat ik gewoon alles kan eten, maar door er bewuster mee om te gaan (en niet drie keer in de week afhaaleten, maar één keer) voelde ik al snel de bijkomende voordelen.
Ik merkte dat ik na een lange periode van neerslachtigheid mezelf en het leven weer leuk ging vinden. Het bikinidoel was behaald, maar inmiddels ging het sporten voor mij over veel meer dan alleen een goed lichaam. De mentale uitdaging in de discipline en de lichamelijke uitdaging in het steeds beter worden in de oefeningen zijn veel nauwer aan elkaar verbonden dan ik van tevoren had gedacht.

Bovendien heb ik gemerkt dat dankzij het doorgaan op moeilijke momenten in de training, ook zorgt voor door willen gaan in de ‘echte’ wereld en niet zo snel opgeven.

Ikzelf wil altijd graag weten waarvoor bepaalde oefeningen zijn en waarom er voor een bepaalde combinatie van oefeningen gekozen wordt. Als Valéry dit uitlegt merk je dat ze echt verstand van zaken heeft. Ze komt vaak ook met zeer bruikbaar advies, zoals de zin en onzin van supplementen.

Al met al durf ik te zeggen dat ik in januari 2019 een heel ander persoon ben dan ik in januari 2018 was. Ik beleef plezier aan het onderhouden van mijn gezondheid en dat was zeer zeker nooit zonder Valéry gelukt.

Sabine Walravens

Ik kan zelfs niet meer zonder haar trainingen 🙂

In ‘t voorjaar van 2016 kwam ik in contact met Valery Aarts, op dat moment liep zij stage bij Optisport in Kerkdriel en bood aan om mij personal te trainen. Dit beviel zo goed dat ik nu nog steeds 1x per week met haar train gewoon lekker bij mij thuis, de grap is dat ik zelfs niet meer zonder haar trainingen kan. Ze daagt me iedere week weer uit op t gebied van balans, kracht, cardio en let erop dat ik de oefeningen correct uitvoer en ook op mijn conditie op dat moment. Ik ben copd patient mijn longinhoud is verbeterd van 45 naar 65%. Ook op t gebied van gezonde voeding kan ik bij haar terecht, waardoor ik nu een gezond vetpercentage heb. Ik voel me fantastisch, ben super trots dat ik dit met haar heb bereikt. Kortom, ik train met veel plezier met Valery!

Jose Gailliaert